INTELLIGENTE ALGORITMER

Smarte dataprodukter

Bislab leverer smarte dataprodukter bygget på store mengder data, drevet av grafteknologi og algoritmer. Vi spesialiserer oss på å levere skreddersydde løsninger til foretak med komplekse behov.

INTELLIGENTE ALGORITMER

Komplekse data og analysebehov

Med Bislab sin omfattende dataplattform kombinert med grafteknologi, maskinlæring og vår faglige ekspertise hjelper vi foretak med å løse komplekse data og analysebehov. Vi utvikler skreddersydde løsninger for databerikelse og ulike typer risikoanalyser og kundevurderinger. Resultatet leveres gjennom API eller filoverføringer.

Intelligent prospektering av foretak
AML og anti-fraud algoritmer
Tilpasset kundescore
Klassifisering av transaksjoner
Skreddersydde modeller
Vi utvikler skreddersydde løsninger for store organisasjoner med komplekse behov.
Grafteknologi
Bislab bruker grafteknologi for å utvikle algoritmer som bygger på komplekse relasjoner mellom selskaper og nettverksstrukturer.
Frigjør potensialet i dine data
De fleste selskaper utnytter ikke egne data. Vi kombinerer deres interne data med vår dataplattform for å utvikle suverene løsninger.
PRODUKTER

Intelligent prospektering

Produktet passer for foretak med en betydelig salgsorganisasjon som ønsker å redusere tid og ressursbruk på prospektering og datainnhenting.

Vi leverer en skreddersydd prioritert liste over foretaksprospekter generert ved hjelp av en modell utviklet spesifikt per kunde. Modellen kombinerer åpne og lukkede data slik som finansielle tall, ansatte, vekst, nyheter, kunngjøringer osv. Kan leveres via API eller ved filoverføring.

Bli varslet om relevante hendelser per prospekt.
Reduser tidsbruk på prospektering.
Kontinuerlig oppdatert relevansescore med feedbackloop.

AML og anti-fraud algoritmer

Vi kombinerer ulike datatyper som for eksempel kredittdata, transaksjons- data og nettverksdata for å mer effektivt flagge høyrisiko transaksjoner, selskaper og personer. Produktet egner seg for selskaper som ønsker å øke treffsikkerheten og effektiviteten i sine anti-fraud prosesser og systemer.

Leveransen inneholder databerikelse og delscorer for transparent logikkoppbygning.
Redusert tidsbruk og økt treffsikkerhet i deres risikovurderinger.
All beslutningsdata tilgjengeliggjøres for videre behandling av høyrisiko foretak og personer.
Vi klassifiserer og tolker transaksjoner.

Tilpasset kundescore

Vi lager en tilpasset kundescore av foretak for å gi en bedre forståelse av risiko og muligheter i deres eksisterende kundeportefølje. Resultatet kan blant annet benyttes for kontinuerlig overvåkning av risiko i kundeporteføljen, men også for mer effektivt jobbe med prising av produkter til deres minst vs mest risikable kunder. Kan leveres gjennom API eller ved filoverføring.

Kundescoren kan bygges opp med flere delscorer:
(1) risiko selskap, (2) anti-fraud og (3) risiko objekt.
Bli mer effektiv i arbeidet med deres kundeportefølje.
Oppdag risikable kunder raskt.

Klassifisering av transaksjoner

Vår klassifiseringsmodell er trent på norske data og norsk språk. Klassifisering av transaksjoner kan benyttes til å forbedre kundeflater og for å forstå egne kunder.

Spesielt utviklet for å forstå norske data.
Forbedre deres kundeflater med korrekt klassifiserte transaksjoner.
Mulighet for skreddersydde kategorier av transaksjoner.
Prosess

Hvordan komme i gang med intelligente algoritmer fra Bislab?

1. Velg produkt

Se gjennom vår produktsider for å finne løsningene som er mest relevante. Vi tilbyr også skreddersydde løsninger som ikke nødvendigvis er beskrevet på nettsiden.

2. Prat med oss

Vi kartlegger deres behov i samarbeid og finner ut av deres lovhjemmel dersom dere har behov for kredittvurdering eller annen data med bruksbegrensninger.

Kartlegge behov
Bekrefte lovhjemmel

3. Kom i gang med utviklingen

Alle våre eksperter holder til i Norge. Dette sikrer at vi raskt kan komme i gang å utvikle deres løsning.

1
Forprosjekt med databerikelse og skreddersydd modell.
2
Implementasjon i deres systemer med daglige oppdateringer.
Bislab

Hvorfor velge oss?

Rådata og API first

Vårt prinsipp om å integrere direkte med  rådata gir stor fleksibilitet i utviklingen av tilpassede løsninger. Vårt brukervennlige API sørger for raske og robuste integrasjoner.

Team i Norge

Med vår lokale tilstedeværelse leverer vi produkter som er tilpasset norske forhold. Ønsker om tilpasninger gjennomføres raskt og smidig i samarbeid med våre eksperter.

Ingen lock-in

For våre standardprodukter har vi faste og transparente priser uten bindingstid. Vi gjør det enkelt å kunne bytte fra en annen leverandør til oss.

Tilpassede løsninger

Vi utvikler skreddersydde løsninger med tilpassede intelligente algoritmer for å løse komplekse behov. Kredittgrensen i våre standardprodukter tilpasses kundens risikovillighet.

Moderne tech stack

Vi startet med blanke ark, uten legacy systemer, og har tatt i bruk ny, sikker og skalerbar teknologi som er rigget for fremtiden. Verktøy som LLM brukes for å tolke og klassifisere åpne data.

Personlig oppfølging

Samme kontaktperson følger opp kunden over tid for å sikre at spørsmål blir raskt besvart og at potensielle feil raskt blir rettet opp.

Bislab leverer kredittvurdering og smarte dataprodukter

Bislab er API first og sørger for at du og ditt team raskt kommer i gang med produktutviklingen. Bislab tilbyr en rekke standardiserte API produkter, samt skreddersydde løsninger til organisasjoner med komplekse systemer og behov. Book et møte for en hyggelig prat.

Kontakt oss